Friday, December 30, 2011

Aasta 2011

Ja ongi käes aasta eelviimane päev ja aeg käsitööaastast kokkuvõtteid teha. Elu tiirleb siin  ikka Isetagija järgi. Sel aastal võtsin osa kõigist TKV projektidest. Neid oli kolm: Romantika, Rõõmus laps ja 300 g jõulurõõmu. Siia juurde veel 7 koostegemisprojekti ja tulebki kokku jälle 10. TK võtsin osa: 1. Muhu tikand (selle aasta parim leid, plaanis edasi õppida) 2. Käekott 3. Maasikad ja lepatriinud 4. Liblikad 5. Põll 6. Mõnus magamistuba 7. Sini-must-valge
Ja siis aastaprojekt TK Hubane kodu, mille käigus sai ikka päris palju uusi asju kodu jaoks.
1. Jaanuaris - Hobusesõbra kardin (siidimaal)
2.Veebruar -  Kauni köögi põll (flik-flak)
3. Märts - Tibukardin (heegeldamine)
4. Aprill - Padjad (õmblemine, pildiülekanne)
5. Mai - Hobusetekk (lapitehnika)
6. Juuni - Maasikapadi  (ristpistes tikkimine)
7. Juuli -  Laua restaureerimine (lihvimine, värvimine)
8. August - Kohvri tuunimine (kraklee, dekupaaz)
9 .September -  Maitsetaimedele kotikesed - (õmblemine, pildiülekanne)
10. Oktoober - Pähklikott ( ristpistes tikkimine)
11. November - Punane lapitekk (lapitehnika)
12. Detsember - Jõulukaunistused (viltimine)
Lisaks sellele jäävad aastat iseloomustama mündikotid aasta alguses, volangisallid vilditud Mareli järgi ja vilditud sõled, Ondase salle suuremas koguses, natuke ehteid ja köitekunstiga tutvumist. Ja loomulikult iga-aastased lastetekid valla vastsündinutele.
Aasta algus tõotab tulla aga eriti põnev kuna alguse saab Maadaami nukuprojekt, mille käigus külastame Nukukunsti maja, vildime kaisukarusid ja valmivad uued nukud. HEAD VANA-AASTA LÕPPU JA HEAD UUT AASTAT!

1 comment:

Kadri Kivistik said...

Sa ühe postituse kommentaarides kurvastasid, et tagasisidet on vähe olnud ja et kas üldse vaadatakse. Mina igal juhul käin iga kord vaatamas, kui oled midagi uut ja ilusat teinud! Alati kahjuks pole olnud hea sõna jätmiseks aega, aga teades enda kogemusest, siis proovin edaspidi rohkem enda imetlust jagada :) Mu enda postitusi ka alguse poole ei kommenteeritud, kuid nüüd olen kuidagi leidnud koha teiste hulgas. Ja kuna sinu armas blogi on mul teiste blogide nimekirjas, siis näen alati, kui sa oled midagi uut postitanud. :) Su valmistatud asjad on imetlusväärsed! Ma soovin sulle ilusat uut aastat! Et jätkuks ikka aega ise teha ja et jätkuks aega isetehtut ka siin näidata! :)