Saturday, June 12, 2010

Käsitöö läbi aastaaegade- KEVAD

Väljas on juba ammu suur suvi aga mina näitan siin alles oma kevadetööd. Lapitekk mõõtudega 150x110 cm. Tore, et mõni asi peab tähtajaks valmis saama, muidu mine tea... Sellekevadises pikas pausis ei saa süüdistada isegi mitte aiatöid, kuna võtsin asja ikka hulga väiksemas mahus ette kui eelmisel aastal, lihtsalt tuju ei olnud. Üks uus hobi konkureerib aga kõvasti käsitööga, nimelt sugupuu-uurimine. See on nii põnev. Ja siis veel virn raamatuid. Siiski peaksid suve jooksul ka paar suuremat tekki valmis saama.

4 comments:

Arella said...

Väga ilus tekk, just liblikad teevad ta eriliseks!

Helen said...

Väga kaunis tekk ja tõesti kevadine. See sugupuu-uurimine on tõesti aeganõudev, aga väga huvitav ka. Olen ise tunde istunud arvutis ja püüdnud vanadest kirikuraamatutest oma esivanemate andmeid leida. Mõni käekiri sellest ajast on küll selline, et istume vennaga mõlemad ja vahime ja lõpuks paneme mitme peale kokku inimese nime.

Anonymous said...

Väga ilus tekk! Ilusad toonid ja vahvad liblikad! Ja muidugi bargello-tehnika. Õppisin ka seda sellel aastal ja mulle meeldib see, kuidas seda tehakse :) /Sutsuke/

Sokike Sahtlist said...

Tore tekk!