Wednesday, October 26, 2016

Lapitekid lastele






Natuke põhitööd - lapitehnikat - ikka ka tehtud. See roosa-rohelise ruuduline on Puhhi tekk, selle päris Puhhi. Üks roosa elevant ei ole veel oma kodu leidnud aga ega ta väga ei otsi ka, talle meeldib minu laos - Laura Lapi Laos - ka elada ja ega ta seal üksi ei ole, seltskond tal seal päris mitmekesine. Üks pruunikirju  Beatrix Potteri tegelastega - Benjamin Nudisaba, Orav Käbikäpa, Peeter Pikk-Kõrva ja teistega tekk soojendab minu armsat väikest sugulast, teine sarnaste piltidega on roosale elevandile seltsiks.

Fusing - pihlakad

Plaanis oli lasta teha seekord korralikud tootefotod aga plaanideks nad jälle jäidki, kuna tooted jalutasid minu juures loodetust varem minema. Õnneks või kahjuks, ei tea isegi, olen kõik seni tehtud klaasist kellad maha müünud. Tegelikult viimast ma hoian karbi sees ja ei ole veel kellelegi näidanud, loodan selle valge hobusega kella enda kodus üles riputada. 


Täna juba teist päeva maa valge ning viimane aeg vaadata sügisel valminud klaasisulatustöid. Köögi akent kaunistavad imearmsad pihlakaoksad, pildi peal nad nii uhked ehk ei olegi kui aknaklaasil päikesekiirte valguses. Läbipaistvast rohelisest klaasist pihlakatega kaunistatud teeküünalde alus leidis samuti koha köögis. No ja siis see kell - hallil põhjal pihlakad. Kell peaks kaunistama tuntud luuletaja Olivia Saare kodu. Kuuldavasti uuele omanikule kingitus meeldis.

Lisaks veel üks salvrätikuhoidja. Kõik tööd on valminud Narva Käsitöömajas. Pihlakamarjade lõikamine ja lihvimine oli päris aeganõudev töö aga tulemus oli seda väärt. Ausaõna, tegelikkus on parem kui pildid.