Wednesday, March 28, 2012

Õlasall


Selline näeb välja raami peal salli tegemine nn. "nõelumise" meetodil. Selle raamiga saab teha nii kolmnurkseid kui nelinurkseid salle, samuti keskelt peaauguga pontšosid.

TKV Romantika


Minu tehtud pakk sisaldas vilditud susse, tassi sees nõelapatja ja "nõelutud" tehnikas mohäärist õlasalli, mis sai kaunistuseks heegeldatud lilled. Pakivahetusse registreerides lootsin, et saan teha romatilise lapiteki aga vot ei saanud. No kuidas sa teed lapiteki inimesele, kes ise seda paremini oskab ja konkursse võidab! Seega tuli ajud uuesti tööle panna ja tulemus on siin.
Sellise imearmsa paki sain Aita Johansonilt. Romatiline sall, pärlid, tükk kangast ja järjehoidja. Minu esimene järjehoidja. Suured tänud sulle, Aita Johanson!

Teddy karu tekk

Aplikatsioonidega lastetekk mõõtudega 105 x 125 cmSuur teddy karu vaimustus tabas mind peale Nukukunstimaja külastamist. Just nimelt "teddy karu" mitte lihtsalt niisama mängukaru. Laenutasin raamatukogust raamatu Hall, Carolyn. The teddy bear craft book, 1983 , kust ongi need karud pärit. Aga sellega veel minu karuvaimustus ei piirdunud. Käsil on üks suurem tikimistöö ja ... muudki. Kui hästi läheb siis ehk õnnestub sügisepoole "teddy karu" kursusel ära käia ja  Saku Suurhallis sünnipäeval.

Saturday, March 17, 2012

Veel tekke 2012

ESIMENE JALUTUSKÄIK TÜTREGA

PILVEDE ALL

SUVINE
PARIMAD SÕBRAD

Sunday, March 11, 2012

Roosid


Vahelduseks tekkidele paar roosi. Sukkpükstest roosid, traadile tõmmatud sukkpüksid. Neid sai siin mingi aeg päris palju tehtud ja teistelegi õpetatud.

Saturday, March 10, 2012

Lastetekid 2012



Pilvebaleriinid. Eriti uhke olen selle teki tagumise poolega, seal on nimelt samades toonides roosiline kangas. Tekk natuke väiksem, mingi 130x105 cm

Sõbrapäeva tekk 140 x110 cm Iga teki juures on kott, kuhu teki saab pakkida.


Summ-summ-summ, lendas mesimumm..."mõõdud 145x110 cm

Maadaami näputööpäev 2012


Selle aasta näputööpäev on selleks korraks jälle läbi. Ei saa just öelda, et nüüd võib jalad seinale panna aga veidi rahulikum aeg peaks ees ootama küll. Üritan nüüd enda töödest siin ka ülevaate teha.