Saturday, May 28, 2011

TK Lepatriinud ja maasikad

Tänase päikesega valmis mul esimene maasikas, järgmiste valmimiseks on juba rohkem päikest vaja. Sai teine päris pirakas, mõõdud 50 x 60 cm, puidust raami sees, vatiini peale tepitud.
Mmmm..., maasikas!
Maasikavälu tekk, mõõdud ..........
Maasikaõis (tepitud vatiinile)

17. juuni 2011.a.
Alumisel pildil lapitehnikas tekk MAASIKAVÄLU. Panen selle ka TK Maasikad ja lepatriinud albumisse üles, siis peab projektijuht otsustama, kas sobib või ei, s.t. kas on maasikad või ei ole. Maasikalehed ja õied on küll täitsa olemas, maasikad ise on sellised abstraktsed.

Thursday, May 26, 2011

TK Hubane kodu mai

Maikuu hubase kodu projekti tahaks märgi saada sellise lapitöö eest. Aprillis tegin pildiülekande patjadele ja nüüd jälle õmblustöö, seekord küll puhas lapitehnika.  Kui see ei sobi siis mul on kohe valmimas ka hobuseteemaline isetehtud kell, ei ole ainult kindel, kas pildi teha jõuan kuna pühapäeval minek nädalaks Pärnusse SPA puhkusele. Tagasi tulles  juba juuni käes. Tekk on tehtud hobusesõbrast tütrele mõõdud 200x 160 cm.  Ei tulnud päris selline nagu plaanitud, üritasin saavutada ruumilist pinda aga nüüd vähemalt tean kuidas teinekord paremini seda saavutada. Ülemisel pildil tekk koos jaanuarikuu siidimaali kardinatega.


Saturday, May 14, 2011

TK liblikad

Suur tekk bargello tehnikas, 200 x 180 cm. Plaanis oli küll hoopis teistmoodi tekk aga värvid ei sobinud omavahel ning esialgsest varjandist ei saanudki asja.

Veel kevadiselt kollast

Kaks kohvikannu soojendajat, linik ja pajalapid.