Sunday, November 30, 2008

JÕULUKARDINAD












Et siis selle aasta jõulukardinad, maalitud siidile ja kardinavuaalile. Sarnased eelmisel aastal tehtud kardinatele, kuna materjalid (siid, siidivärvid jne.) olid ootamas eemisest aastast. Natuke kontuurvärvi tuli ainult osta. Siidisabade ja leevikestega kardina laius 3,5 m, üks jõulutähtedega 5m ja teine 2,5 m ning kellukestega ka vist 2,5 m Vanad varud on nüüd siis ära kasutatud ja vaja uute materjalide jahile minna.



ESIMENE advendiingel

Esimese advendi ajaks jõudis meie aknale ka esimene ingel. Maalitud klaasile klaasivärvidega.

Thursday, November 27, 2008



Tagantjärgi siis ka mõned Lotted. Ühe projekti raames sai õpetatud lapsi õmblema, minu juhendatud-õmmeldud sai vähemalt 12 Lottet, üldse said projekti raames endale mängulooma ligi 20 last. Ülemine pilt ei ole mitte lasteraamatust, vaid see on tort, mis Lotte peol ära söödi. Projekt lõpeb homme kui sõidame ühiselt Tartusse "Detektiiv Lottet" vaatama.

Tuesday, November 25, 2008

Kardin "Vesiroos"






Poja toa kardin. Siidivärvidega maalitud kardinavuaalile. Tean...tean, et vesiroosid on valged mitte kollased aga siia sobis kollane paremini. Oleks veidi laiem pidanud olema aga küll ma varsti uue maalin. Hetkel käsil jõulukardinate tegemine.

Punane-valge tekk.



Tekk ei ole oma õiges kohas kuna see tuba on veel valmimisel. Üks nurk tapeeti tuli puudu ja nüüd ei pääse poodi ka seda tooma. Selleks vaja K-Rautasse sõita ja mulle lähim pood asub Rakveres. Ootan siis lume sulamist. Päris mõnus oli teha neid ruute kuigi alguses läks kaua aega mõõtmisele ja proovimisele. Tulevikus võiks neid veel kasutada.

Tekk "Nemo"




Selle teema lõpetuseks siis veel üks tekk kalakestega.