Saturday, May 31, 2008

LEPATRIINUD


TRIINUD
SINA OLED, SINA OLED LEPATRIINU,MINA OLEN, MINA OLEN AINULT TRIINU.SINAOLED, SINAOLED LEPATRIINU MOODI,MINA OLEN, MINA OLEN ISEENDA MOODI

IGAL ÕHTUL POEN MA HÄSTI SOOJA VOODI
ja oleks ju tore kui seal voodis ootavad sind lapetriinu tekk ja padi.

Siidimaali tehnikas padjad.
Noore kasetuka juures
keset kevadpäeva sina
on nüüd suure, suure, suure
kullendava sülemina
kogunenud kullerkupud
niidunõole väikesele.
Ongi maikuu viimane päev ja ees ootamas suur suvi. Peale Peterburi reisi olen küll rohkem nina raamatus istunud (ajalugu jne.) aga paar teki on ikka lõpetamisel ka.

Saturday, May 10, 2008

"Lilleaed"




Eile valminud tekk ja padjakate. Plaanis oli tihedamalt teppida aga aega jäi väheseks. Panime oma töödest kokku väikese näituse, mis läheb Lätti meie sõprusvalda ja jääb sinna kuni sügiseni. Siis lähme ise ka kohapeale kogemusi vahetama. Ka see tekk läks sinna. Nime panekuga oli ainult raskusi. Vaja oli vene keeles, et nad siis kohapeal tõlgivad lätti keelde. Ainus nimi, mis meelde tuli oli "Leto svet". Nii ta siis selle nimega läkski.




Eile sain meeldiva üllatuse. Ukse taha toodi suur puuviljakorv ja roosid. Sain teada, et olime valla aasta pere nominendid. Üllatus oli ikka päris suur, sest ei osanud midagi sellist oodatagi. Tunne oli nagu jõuluvana oleks käinud aga salm jäi lugemata.

HEAD HOMSET EMADEPÄEVA!

Homme ei ole aega enam siiapoole vaadata, pakin asju ja sõidan esmaspäeva hommikul Peterburgi kultuurireisile. (Äkki õnnestub mõnd kangapoodi ka külastada ....)


PIPI TEKK



Üks laste tekk ja padi aga seekord mitte beebipakkide sisse vaid oma lõbuks tehtud. Esialgu jääb oma Pipit ootama. Jälle palkmaja tehnikas, suurus mingi 140 x 110 cm.

Sunday, May 4, 2008

APRILLI ROHELINE JA MAI ROOSA



ROHELINE JA ROOSA said kokku siidimaali kardinas ja lapitehnikas. Tekke on tegelikult isegi kaks aga teisest ei ole pilti. Tekid mõõtmetes 2x 1,50 ja 2x1,70 valmisid vanema tüdruku toa jaoks aga siis selgus, et valed värvid. Roosa ei lähe kohe mitte! Nüüd nad siis seisavadki ja ootavad oma saatust. Kardin ei ole päris täissiid aga sinnapoole.